سوتی های آشپزی: وقتی آشپزخانه میدان جنگ می شود! (خلاصه تجربیات نی نی سایت)
همه ما کم و بیش در آشپزی سوتی داده ایم. از شور شدن غذا گرفته تا ته گرفتن فاجعه بار خورشت، آشپزی پر از لحظات خنده دار (و گاهی گریه دار!) است. در این پست، گلچینی از سوتی های آشپزی که در نی نی سایت به اشتراک گذاشته شده را برایتان گردآوری کرده ایم. با ما همراه باشید تا با هم بخندیم و شاید درس عبرتی هم بگیریم!

این شما و این 20 سوتی آشپزی منتخب از نی نی سایت:
- ✔️به جای شکر، نمک ریختم تو چایی مهمون! آبروم رفت 😐
- ✔️خواستم کیک درست کنم، به جای بکینگ پودر، پودر لباسشویی ریختم. بوی گل یاس می داد!
- ✔️ته دیگ ماکارونی رو سوزوندم، زنگ زدم پیتزا سفارش دادم.
- ✔️به جای روغن، سرکه ریختم تو سالاد الویه. شوهرم می گفت طعم جدیدیه!
- ✔️یادم رفت مرغ رو از فریزر دربیارم، مهمونا اومدن، فقط سالاد خوردیم!
- ✔️می خواستم ژله درست کنم، انقدر ژلاتین ریختم که شد سنگ!
- ✔️به جای زعفران، زردچوبه ریختم تو قیمه نذری. همه نارنجی شده بودن!
- ✔️کتلت درست کردم، یادم رفت تخم مرغ بزنم. شده بود سنگ پا!
- ✔️می خواستم عدس پلو درست کنم، عدس ها رو یادم رفت خیس کنم. بعد از سه ساعت پخت، هنوز سفت بودن!
- ✔️سوپ جو درست کردم، انقدر جو ریختم که قاشق توش وایمیستاد!
- ✔️خواستم ته چین درست کنم، برنج ها رو دم نکردم. شده بود کته با مرغ!
- ✔️یادم رفت داخل شکم مرغ رو خالی کنم. سر سفره یهویی دیدیم پر از روده و ایناس!
- ✔️به جای پیاز، سیب زمینی رنده کردم تو کوکو سبزی. طعمش خیلی جالب بود!
- ✔️می خواستم مربا درست کنم، انقدر شکر ریختم که کارامل شد!
- ✔️آبگوشت درست کردم، یادم رفت لوبیا چیتی بریزم. فقط سیب زمینی و گوشت بود!
- ✔️به جای دارچین، فلفل قرمز ریختم تو شیر برنج. آتیش گرفتم!
- ✔️زرشک پلو با مرغ درست کردم، یادم رفت زرشک بریزم. پلو سفید با مرغ بود!
- ✔️می خواستم فسنجون درست کنم، انقدر گردو ریختم که روغن پس نداد!
- ✔️تو فرنی، نمک ریختم بجای شکر. دیگه فرنی درست نکردم!
- ✔️می خواستم ترشی لیته درست کنم، بادمجون ها رو کبابی نکردم. یک هفته تلخ بود!
امیدواریم از خواندن این سوتی ها لذت برده باشید و کمی هم به خودتان امیدواری پیدا کرده باشید که تنها نیستید!
شما هم اگر سوتی آشپزی بامزه ای دارید، در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید!
منتظر خنده دارترین سوتی های شما هستیم!
سوتی های آشپزی: وقتی آشپزخانه میدان جنگ می شود! (خلاصه ای از نی نی سایت)
1. شکر به جای نمک، فاجعه ای شیرین!
یکی از رایج ترین سوتی ها، اشتباه گرفتن شکر و نمک در غذاست. تصور کنید قیمه ای که به جای طعم لذیذ، شیرین است! کاربران نی نی سایت خاطرات تلخ و شیرینی از این اشتباه دارند. «یه بار داشتم قورمه سبزی درست می کردم، نصف قوطی شکر ریختم توش! شوهرم بیچاره با ماست خورد تا آبروم نره. »«منم یه بار کیک درست کردم، به جای نمک شکر ریختم. افتضاح شد! بافتش عین سنگ بود. »«من کلا موقع آشپزی حواسم پرته. یه بار به جای زردچوبه، دارچین ریختم تو مرغ! رنگش که وحشتناک بود، طعمش هم یه چیز دیگه!»« یه بار شیرینی درست کردم به جای شکر نمک ریختم . بیچاره مهمونا چه جوری خوردن خدا میدونه !»«منم یه بار به جای شکر تو حلوا نمک ریختم فقط فهمیدم اینه که شوهرم کلی سرفه کرد دیگه نخورد»«من یبار کیک درست کردم به جای نمک بکینگ پودر ریختم!»
2. آتش بازی در آشپزخانه: وقتی روغن شعله ور می شود!
روغن داغ و شعله ور شدن آن، یکی از ترسناک ترین سوتی های آشپزی است. کاربران نی نی سایت تجربیات مختلفی از این حادثه داشته اند. «داشتم سیب زمینی سرخ می کردم، یهو روغن آتیش گرفت! خیلی ترسیدم، سریع در قابلمه رو گذاشتم روش تا خاموش بشه. »«من یه بار می خواستم ته دیگ درست کنم، روغن خیلی داغ شده بود. وقتی برنج رو ریختم توش، یهو آتیش گرفت! خدا رحم کرد، دستم نسوخت. »«روغن سرخ کردنی خیلی خطرناکه. یه بار داشتم بادمجون سرخ می کردم، یهو یه جرقه زد و آتیش گرفت! از ترس فقط جیغ زدم. »«من یه بار موقع سرخ کردن ماهی روغن پرید روی دستم بدجور سوخت . »«منم یه بار میخواستم سمبوسه درست کنم روغن آتیش گرفت. شوهرم اومد کپسول آتش نشانی زد کل خونه رو کثیف کرد!»«یه بار خواستم فلافل درست کنم شعله گاز زیاد بود روغن داغ شد و آتیش گرفت. »
3. فراموشی قاتل غذا: سوختن غذا و بوی دود در خانه!
فراموش کردن غذا روی گاز یا داخل فر، یکی دیگر از سوتی های رایج است.بوی سوختگی و غذای سیاه شده، نتیجه این فراموشی است.«یه بار لوبیا پلو گذاشتم روی گاز، بعد رفتم پای تلفن با دوستم حرف بزنم.نیم ساعت بعد یادم افتاد!دیگه هیچی از لوبیا پلو نمونده بود، همه اش ته گرفته بود.»«من همیشه غذاهام می سوزه!یه بار کیک گذاشتم تو فر، بعد یادم رفت.وقتی برگشتم، یه تیکه زغال تحویل گرفتم!»«منم یه بار آش رشته گذاشتم روی گاز، بعد خوابم برد!بیدار شدم دیدم خونه پر از دود شده و آش رشته تبدیل به ذغال شده بود.
»«من یه بار خورشت گذاشتم رو گاز یادم رفت رفتم بیرون وقتی برگشتم دیدم دیگ سوراخ شده و خورشت روی گاز سوخته .
»«یه بار تو فر پیتزا گذاشتم و یادم رفت بعد از یه ساعت رفتم دیدم شده ذغال .»«من یه بار برنج گذاشتم رو گاز یادم رفت رفتم خوابیدم بیدار شدم دیدم برنج کاملا سوخته و سیاه شده بود.»
4. ادویه های اشتباهی: طعم های عجیب و غریب!
استفاده اشتباه از ادویه ها، میتواند طعم غذا را به کلی عوض کند. گاهی این تغییر طعم، فاجعه بار است!«من یه بار به جای فلفل سیاه، فلفل قرمز ریختم تو ماکارونی! انقدر تند شده بود که هیچ کس نتونست بخوره. »«من یه بار می خواستم مرغ زعفرانی درست کنم، به جای زعفران، زردچوبه زیاد ریختم! رنگش شده بود نارنجی جیغ!»«من کلا تو تشخیص ادویه ها مشکل دارم. یه بار به جای پودر سیر، پودر پیاز ریختم تو کتلت! طعمش خیلی بد شده بود. »«من یه بار میخواستم مرغ درست کنم به جای ادویه کاری آویشن ریختم طعم مرغ افتضاح شده بود . »«من یه بار قیمه درست کردم به جای دارچین زنجبیل ریختم توش مزه اش خیلی بد شد . »«من یه بار سوپ درست کردم به جای فلفل سیاه، فلفل دلمه ای ریختم توش!»





